23 aprile 2010
TMy Two Passions Combined!

garden2It’s the time of year when two of my favorite things come together…food and gardening! 

When I was just a few years old, I began gardening with my grandmother.  She always had amazing flowers and the most beautiful roses I have ever seen.  And after years and years of helping her, I’ve finally gotten the knack (although my roses are no where near as beautiful as hers).  In addition to the flowers, she always had an amazing vegetable garden and fruit trees, although the fruit trees were more of my grandfather’s area.  I have followed in their footsteps with apple trees, strawberry plants, and now my vegetable garden.

A few weeks ago I began planting seeds and they are taking off.  Sure it would be easier to buy the plants, but there are wonderful heirlooms varieties that I want to take advantage of.  And when you taste the wonderful vegetables, you know it was worth it!  I’ve started with tomatoes, peppers, watermelon, and cantaloupe.  And I can’t wait for those plants to start bearing fruit and to start cooking.  Last summer I was fortunate enough to have an overabundance.  And boy did I cook.  I had roasted zucchini, caponata, roasted peppers, ratatouille, tomato sauce, wonderful salads, zucchini bread, and more!   But my favorite was the one that reminds me most of my grandmother.  Every year, she would make the most wonderful baked tomatoes. 

This was a simple casserole dish with tomatoes, parmesan, basil, and olive oil, and everything is baked until it is soft and crispy and wonderful.  Absolutely delicious!  When I taste those tomatoes, I can’t help but be brought back to my grandmother’s kitchen!

So now that spring is upon us, what are some of your favorites?

Traduzione a cura dello staff del Cocalo’s Club

garden

Le mie due passioni messe insieme!

È  il periodo dell’anno in cui due delle cose che preferisco si incontrano, cibo e giardinaggio!
Quando avevo solo pochi anni, ho iniziato giardinaggio con mia nonna.  Aveva sempre dei fiori stupendi e le più belle rose che abbia mai visto.  E dopo anni ed anni aiutandola, finalmente ho capito il trucco (anche se le mie rose non si avvicinano ancora alla bellezza di  quelle della nonna).  Oltre ai fiori, ha sempre avuto  un meraviglioso orto pieno di tutti tipi di verdure ed alberi da frutto, anche se gli alberi da frutto era più campo del nonno.  Ho seguito le loro orme, con alberi di mele, piante di fragole, ed ora anche  il mio orto. 
Qualche settimana fa ho iniziato a piantare i semi e sono in decollo.  Certo sarebbe più facile acquistare le piante, ma ci sono meravigliose varietà di cimeli che voglio sfruttare.   E quando provi le meravigliose verdure, sai che è valsa la pena! Ho iniziato con pomodori, peperoni, angurie e meloni.  Non vedo l’ora che queste piante inizino a crescere.  La scorsa estate ho avuto la fortuna di avere un ottimo racolto.  E quanto ho cucinato! Avevo zucchine arrostite, caponatine, peperoni arrosto, ratatouille, salsa di pomodoro, insalatine meravigliose, pane di zucca, e molto di più!  Ma il mio piatto preferito e` quello che mi ricorda la maggior parte di mia nonna.  Ogni anno, cucinava  più buoni pomodori al forno.     
Questo e` un semplice piatto con il pomodoro, parmigiano, basilico ed  olio d’oliva: tutto è cotto fino a quando è morbido e croccante. È assolutamente delizioso!  Quando provo quei pomodori, non posso fare a meno di essere riportato alla cucina di mia nonna!
Quindi,  ora che la primavera è alle porte, quali sono i vostri piatti preferiti?


Autore: Nick Smith

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